Verplicht energielabel voor woningen

Wilt u binnenkort een woning verkopen of verhuren? Dan bent u verplicht om tijdens de verkoop of verhuur een energielabel aan de koper of huurder te geven. Dit verplichte energielabel voor woningen kunt u vast laten stellen door een van onze erkend EPA deskundigen.

De prijs voor het opnemen van uw woning hangt af van diverse factoren zoals bijvoorbeeld de door ons af te leggen reisafstand en de complexiteit van uw woning. Voor een enkele opname van een rijwoning rekenen wij normaal gesproken €325 incl. BTW. Voor een enkele opname en uitwerking van een appartement rekenen wij doorgaans €300 incl. BTW. Voor airconditioning of een gebruiksoppervlakte groter dan 125 m2 komt er een toeslag bij van € 50, want het uitwerken kost dan meer tijd. Bent u vastgoedeigenaar met een grote portfolio of bent u medewerker van een woningstichting en wilt u een grote hoeveelheid woningen laten indexeren? Dan is het mogelijk om hier staffelkorting voor te krijgen.

Meer weten over het verplicht energielabel voor woningen?

Wilt u meer informatie over het verplicht energielabel voor woningen? Of wilt u graag een offerte ontvangen om de energie labels van meerdere woningen op te laten nemen? Neem dan contact met ons op!

Uw energielabel wordt snel en vakkundig opgesteld door ons

Binnen een week na opname geregeld Binnen een week na opname geregeld
Aanvullend energieadvies Aanvullend energieadvies
EP-W en EP-U gediplomeerd EP-W en EP-U gediplomeerd