Over bedrijfspand-energielabel.nl

Bedrijfspand-energielabel.nl is voortgekomen uit EPA-U.com, Zie Het Zonnig en Energieadvies Arnhem-Renkum. Er is binnen ons bedrijf veel kennis over isolatie, ventilatie, zonnepanelen en warmtepompen. We zijn gevestigd in Bennekom, maar we werken door heel Nederland. U kunt zelf een afspraak inplannen in de agenda en één van onze adviseurs zal uw gebouw komen opnemen en het energielabel voor u opstellen. We leveren het energielabel binnen een week via email bij u af. Het energielabel wordt tevens geregistreerd bij de RVO. We kunnen ook maatwerkadviezen maken, zodat inzichtelijk wordt welke energiebesparende maatregelen getroffen kunnen worden om 1 of meer labelstappen te maken en welke maatregelen dan het meest effectief en kostenbesparend zijn.

Onze adviseurs ir. Peter Plooij en Onno Vinkhuyzen zijn sinds 2012 gecertificeerd EPA opnemer. Ze hebben beide een certificaat voor zowel de utiliteitsbouw als de woningbouw. Het is dus geen probleem om een winkel en de bovenwoning op te nemen als dat nodig is en daarvoor de energie-index en het energielabel op te stellen. Onze adviseurs zijn geregistreerd bij Qbis.nl.

Bedrijfspand-energielabel.nl is lid van het Bouwkundig Netwerk dat verder bestaat uit de bedrijven Klaassen PBOV en Duinwijck Technisch Advies.

Uw energielabel wordt snel en vakkundig opgesteld door ons

Binnen een week geregeld Binnen een week geregeld
Aanvullend energieadvies Aanvullend energieadvies
EPA-W en EPA-U gediplomeerd EPA-W en EPA-U gediplomeerd